No Cure – No Pay

188 Recensies en No Cure – No Pay

Als je nog nooit van EFT of Touch4Emo hebt gehoord en niet zelf een sessie hebt beleefd, dan zal je moeite hebben om te geloven dat dit een heel effectieve methode is om emotionele problemen snel en definitief op te lossen. Dan is de stap naar een behandeling misschien wel te groot.

Om voor jou die drempel wat te verlagen, heb ik tussen 2013 en 2019 de recensies van mijn cliënten verzameld. Ik ben uiteindelijk maar gestopt bij 188. Is dat genoeg om het misschien zelf eens te proberen?

Je kunt natuurlijk ook naar een reguliere psycholoog of therapeut, maar dan kom je op een wachtlijst en mag je nog maandenlang wachten totdat je eindelijk kunt beginnen met een praattherapie van een uurtje per week. Terwijl is gebleken dat praten alléén vaak niet goed genoeg helpt bij emotionele problemen.

Ik begrijp dat de kosten een probleem kunnen zijn, als je die zelf moet opbrengen. Maar stel je dan de vraag wat het je waard is om van je problemen verlost te worden. Zou je dat bedrag ervoor over hebben, als je zou weten dat het echt werkt?

No Cure – No Pay. Om de keuze nog makkelijker voor je te maken heb ik besloten om over te gaan op No Cure – No Pay. Een paar dagen na de behandeling bel ik je om te vragen of de positieve resultaten zijn gebleven. Jij bepaalt of het gewerkt heeft en zo ja, stuur ik je dan pas de rekening.

Ik vind jouw tevredenheid belangrijker dan mijn beloning.