Relatieproblemen

Relatieproblemen ontstaan vaak als beide partijen reageren vanuit oude emoties. Als emoties niet goed zijn verwerkt, kun je op bepaalde triggers onverwachts fel reageren. De ander begrijpt dit niet en jijzelf waarschijnlijk ook niet. Touch4Emo is een combinatie van therapie en coaching die jou kan helpen deze triggers weg te nemen en zonder ruzie weer oog te krijgen voor elkaar.

Hoe ontstaan relatieproblemen?

Aan het begin van je relatie laten jij en jouw geliefde het beste van jezelf zien. Dat kost je dan maar weinig moeite – je wilt immers dat de ander je geweldig vindt. Maar na verloop van tijd wordt het steeds moeilijker om je goed voor te doen. Dit geldt ook voor je partner en jullie beginnen dan ook de minder prachtige kanten van elkaar te zien. Die kunnen gekoppeld zijn aan oude ervaringen met emoties die destijds niet goed zijn verwerkt. Je kunt dan getriggerd worden door verbale of non-verbale uitingen van de ander en je schiet uit je slof. Op zulke reacties zitten jullie beiden niet te wachten. En zolang die problemen niet worden aanpakt, zal het ongetwijfeld vaker gebeuren dat je wordt getriggerd tot ongewenst gedrag.

Touch4Emo

De oplossing kan dan relatiebemiddeling zijn in de vorm van Touch4Emo.
Je wilt niet dat het tot een scheiding komt. Touch4Emo kan een prettige hulp zijn om dat te voorkomen. Je kunt zo de oorzaken van jouw oude emotionele problemen, soms wel tientallen jaren oud, alsnog aanpakken. Naderhand kun je niet meer getriggerd worden, waardoor je veel minder last zult hebben van emotionele uitbarstingen. Hoe fijn zou dat zijn?

De behandeling

Het is wenselijk om jullie de eerste keer samen te zien. Jullie kunnen samen uitleggen waar relatieproblemen zijn ontstaan en welk gedrag bepaalde emoties oproepen. Vervolgens behandel ik elk van jullie afzonderlijk en ervaren jullie welke effecten dat heeft op jullie omgang met elkaar.

Individuele sessies

De behandeling is vierledig: kloppen, concentratie taal (coaching) en een ademhalingsoefening. Ik klop op plekken die zijn bepaald op basis van de beginselen van acupunctuur. Daardoor wordt energie opgewekt. Vanaf deze plekken stroomt energie door je lichaamsmeridianen, waarin ergens een blokkade is ontstaan. Tegelijkertijd concentreer je je op de plek in je lichaam waar je de emotie voelt, want daar zit die blokkade. Dit kan bijvoorbeeld in je keel zijn of in je buik. Ook laat ik je woorden en zinnen nazeggen, die deels voortkomen uit wat jij met mij hebt gedeeld over jouw klachten en deels uit mijn inzichten als behandelaar, om je anders tegen de problematiek te laten aankijken. Je spreekt dan in feite je onderbewustzijn toe.

In de sessie zul je merken dat de intensiteit van dat gevoel steeds meer afneemt en al snel een nulpunt bereikt. Daarna zal je de emotie niet meer kunnen oproepen. Kijk hier maar eens naar een paar van de 188 recensies.

Gezamenlijke sessie(s)

Na de individuele sessies doe ik nog eens een gezamenlijke sessie met jullie beiden. Zo start je de sessies gezamenlijk met mij als relatietherapeut en sluit je die ook als zodanig weer af. Met deze aanpak leer je meer over elkaars ingebakken emoties en komt ook nader tot elkaar. Een gedeelde positieve ervaring doet wonderen in het proces van je relatie redden.

Heb je voldoende vertrouwen gekregen en willen jullie samen de stap zetten om je relatieproblemen op te lossen? Voor het maken van een afspraak kun je mij bellen op 06-83227032 of een bericht te sturen via het contactformulier. Ik verwelkom jullie graag in mijn praktijk!

No Cure No Pay!

Mocht ik je toch niet kunnen helpen, wat al moet blijken in de eerste behandeling, dan hoef je ook niets te betalen. En jij bepaalt of het geholpen heeft.