Narcisme

Jarenlang samenleven met een narcist of psychopaat leidt vaak tot diepe emotionele trauma’s. Iemand heeft veel controle uitgeoefend over je leven en misschien ook over dat van jouw familie en vrienden. Loskomen van een narcist of psychopaat is erg moeilijk en je blijft getraumatiseerd achter. Voor een narcisme slachtoffer kan Touch4Emo een goede oplossing zijn.

 

Leven met een narcist of psychopaat

Wanneer je met een narcist of psychopaat te maken hebt, is dat meestal niet direct duidelijk. Iemand stelt zich aanvankelijk uitermate charmant en jofel op en blijkt later bijzonder dominant en controlerend te zijn. Je vraagt je af of je dit had kunnen zien aankomen. Je bent toch niet gek of dom? Vermoedelijk waren er wel degelijk voortekenen en had je al lang het gevoel dat iets niet klopte, maar door jouw eigen twijfel en de dominantie van je partner heb je dit aan de kant geschoven. Je gaf iemand het voordeel van de twijfel, hoopte op betere tijden en was bang voor de consequenties als je weg zou gaan.

Als het zo niet langer gaat…

En dan gebeurt er iets waardoor het niet langer zo kan. Hij of zij is te ver gegaan en je kunt niet langer leven met het gedrag of de leugens. De narcist of psychopaat is de controle kwijt en zal proberen de duimschroeven sterker aan te draaien, maar je bent er niet langer gevoelig voor en vertrekt. Wellicht staat je daarna nog wel een nare scheiding met een rechtszaak te wachten.

Verwerking

Verwerking na een relatie met een narcist kost tijd. Misschien kom je er na verloop van tijd achter dat je emoties als narcismeslachtoffer niet goed verwerkt zijn. Je wordt nog steeds erg emotioneel bij bepaalde gedachten en durft misschien niet naar sommige plekken te gaan. Touch4Emo is een methode ontwikkeld voor het verwerken van oude emoties die iemand maar blijven belemmeren. Het is een lichaamsgerichte methode, deels gebaseerd op de basisprincipes van de acupunctuur.

Energieverstoring

Bij een trauma ontstaat er een verstoring in de energiedoorstroming. Als je dat nog niet hebt verwerkt, kan dat alsnog met Touch4Emo. Door te kloppen op bepaalde punten op je huid, wordt energie opgewekt. Deze energie stroomt door je lichaamsmeridianen. Tegelijkertijd concentreer je je op de plek in je lichaam waar je de emotie voelt, waar die blokkade zit. Dit kan bijvoorbeeld in je keel zijn of in je buik. Ook coach ik jou, door mijn woorden na te zeggen. Woorden die deels voortkomen uit wat jij met mij hebt gedeeld over jouw klachten en deels uit mijn inzichten als behandelaar. Je spreekt dan in feite je onderbewustzijn toe. Je zult merken dat de intensiteit van dat gevoel steeds meer afneemt en al snel het nulpunt bereikt. Daarna zal je de emotie niet meer kunnen oproepen. Kijk ook maar eens bij een paar van de 188 recensies.

Aanbevolen boek

Een boek dat ik je tegelijkertijd van harte kan aanbevelen is Herstellen van narcistische mishandeling van Iris Koops. Daarin legt zij op een heel duidelijke en indringende manier uit hoe je narcisme kunt herkennen en hoe je emotioneel afstand kunt nemen van een narcist.

Afspraak maken?

Lees eerst even goed mijn website door om te bepalen of de methode echt bij jou past. Voor het maken van een afspraak kun je mij bellen op 06-83227032 of een bericht sturen via het contactformulier.

No Cure No Pay!

Mocht ik je toch niet kunnen helpen, wat al moet blijken in de eerste behandeling, dan hoef je ook niets te betalen. En jij bepaalt of het geholpen heeft.Voor
een 
narcisme slachtoffer kan Touch4Emo een goede
oplossing zijn.