Kanker

Wanneer je te horen krijgt dat je kanker hebt, staat je wereld even op z’n kop. Je weet niet goed wat je te wachten staat en voelt je misschien erg angstig en machteloos – niet zo raar natuurlijk. Door middel van Touch4Emo kan ik jou helpen om de stressgevoelens rondom jouw ziekte te verminderen.
Want dat je veel stress krijgt van
kanker is begrijpelijk, maar dat stressniveau kan aanzienlijk verminderd worden.

Waarom Touch4Emo?

Het is heel normaal dat je stress ervaart wanneer je de diagnose kanker krijgt. Je leeft met een (levens)gevaarlijke ziekte en kampt misschien nog met emoties uit het verleden die nog steeds of opnieuw de kop op steken. Een deel van deze stress zal blijven: het is nu eenmaal een enge situatie. Maar een teveel aan stress is slecht voor je immuunsysteem. Touch4Emo is een methode die in korte tijd jouw stressniveau aanzienlijk kan verlagen.
Deze combinatie van therapie en coaching, met een 
lichaamsgerichte benadering gebaseerd op de beginselen van acupunctuur, gaat ervan uit dat onverwerkte emotionele problemen het gevolg zijn van een energieverstoring in je lichaam. Die verstoring kan worden opgeheven.

De behandeling

De behandeling bestaat uit drie onderdelen. Allereerst het kloppen op bepaalde punten op je lichaam, die het begin zijn van lichaamsmeridianen, waar levensenergie doorheen loopt. Vervolgens concentreer je je op de plek waar de verstoring voelbaar is. Dit is de plek waar je jouw angst of een andere emotie voelt, bijvoorbeeld de keel of buik. Tot slot vraag ik je mijn woorden na te zeggen, afgeleid van wat jij mij hebt verteld over jouw situatie en die ik kies op basis van mijn inzichten als behandelaar. Je spreekt zo in feite je onderbewustzijn toe. Doel is om de emotie die jij voelt bij een herinnering of gedachte snel te verlagen tot het nulpunt. Vaak zijn enkele behandelingen genoeg, waarbij per behandeling 1 of meer emotionele problemen worden verwerkt. Emotietherapie met Touch4Emo werkt dus snel en doeltreffend.

Tijd is kostbaar

Ik bied geen behandeling tegen kanker. Jouw ziekte kan ik niet genezen. Wel ondersteunt Touch4Emo jou bij het genezingsproces. Dit is gebleken bij kankerpatiënten die ik eerder heb behandeld. Ook kan ik jou in een vroeg stadium van de kankerbehandelingen helpen om rustiger een chemokuur of operatie in de gaan. Als een patiënt gespannen de operatiekamer ingaat, zal deze ook weer gespannen uit de narcose ontwaken en verloopt het genezingsproces langzamer. Met Touch4Emo ben je minder gestrest, wat niet alleen aangenaam is, maar ook je immuunsysteem helpt om de ziekte beter te lijf te gaan.

Omgaan met kanker is heel moeilijk, ook al omdat die ziekte veel stress met zich meebrengt, die ook slecht is voor je herstel. Het is dus belangrijk dat jijzelf je goed verdiept in de mogelijkheden om die stress te verlagen. Als je kanker hebt, is tijd een kostbaar gegeven. Kies daarom een behandelmethode waarmee je jouw stressniveau snel kunt verlagen. Wat ik jou met Touch4Emo kan bieden is een snelle en effectieve aanpak. Zo raak je weer beter in balans en neemt je gevoel van machteloosheid af. De resultaten in deze 188 recensies laten zien dat in geval van tijdsdruk of lichamelijke zwakte het mogelijk is de sessie telefonisch of via beeldbellen te doen

Wil je graag een eerste afspraak maken, of wil je wat meer informatie over de behandeling en mijn praktijk? Neem (bij voorkeur) gerust telefonisch contact met mij op door te bellen via tel. 0683227032 of een bericht sturen met het contactformulier. Ik sta je graag te woord.

No Cure No Pay!

Mocht ik je toch niet kunnen helpen, wat al moet blijken in de eerste behandeling, dan hoef je ook niets te betalen. En jij bepaalt of het geholpen heeft.

Ik wil je graag nog het volgende fantastische boek aanbevelen: Radicale Remissie van Dr. Kelly A. Turner. In dit boek besteedt zij uitgebreid aandacht aan 9 belangrijke factoren; factoren die door alle door haar geïnterviewde kankeroverlevers werden genoemd in hun eigen ziekteaanpak en volgens hen ertoe hebben geleid dat ze weer gezond werden.