Behandelingen

Aantal sessies
Hoewel de behandelingen heel effectief zijn en er snelle resultaten worden geboekt, wil ik toch graag dat mijn cliënten een tweede keer terugkomen. Zo wil ik de juiste nazorg kunnen bieden voor wat we mogelijk nog gemist hebben en ook om aandacht te besteden aan eventuele onderliggende problematiek die als gevolg van de eerste sessie naar boven is gekomen. Daarom is het minimale aantal sessies twee. De tweede sessie vindt normaliter 1 tot 2 weken na de eerste plaats.

Er zijn twee opties

1. Behandelingen in mijn praktijk

Dit is de traditionele manier van behandelen, met een persoonlijke ontmoeting, waarbij mijn cliënt de mogelijkheid krijgt om even te voelen of hij/zij vertrouwen kan geven aan mij als persoon en behandelaar. Dit kan in Almelo, Zwolle en Boekelo.

2. Telefonische behandelingen of via beeldbellen

Dit is de standaard soort behandeling geworden. Want de goede resultaten laten zien dat het echt niet nodig is om de tijd en moeite te nemen om naar mij toe te komen.

Je kunt mij gewoon vanuit huis (beeld)bellen en hebt dus geen reistijd en -kosten. En wellicht is het zo wel makkelijker om je emoties toe te laten.

Hoe is het mogelijk dat het zelfs dan nog werkt…..?
Dat komt omdat de procedure dezelfde blijft. Want nog steeds laat ik je concentreren op de plek waar je de emotie kunt voelen in je lichaam, zeg je mijn woorden na en laat ik je op jezelf kloppen.