Verdriet

Het is een emotie die heel lang kan voortduren en die meestal gaat over verlies. Verdriet om een verloren jeugd of om bepaalde keuzes, om een overleden geliefde, het gevoel niet goed genoeg te zijn. Ook kun je teleurgesteld zijn omdat je een groot verlangen niet hebt kunnen beantwoorden. Oud verdriet kan wel degelijk nog met succes worden behandeld. Ik maak gebruik van de lichaamsgerichte methode EFT om jou te helpen bij het verdriet verwerken.

Wat is verdriet?

Vaak is verdriet het gevolg van een of meerdere met elkaar samenhangende gebeurtenissen die je diep hebben geraakt en je uit balans hebben gebracht. Dan leef je meer in het verleden en ben je wellicht minder in contact met je sociale omgeving. Als je dit lang genoeg laat duren, kun je in een depressie terecht komen.

Wat is EFT?

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is erop gericht de negatieve emoties en gevoelens bij een herinnering te elimineren. Deze lichaamsgerichte methode is gebaseerd op de beginselen van acupunctuur, waarbij er vanuit wordt gegaan dat levensenergie door je lichaam stroomt via allerlei banen (‘meridianen’). Deze energie kan geblokkeerd raken door nare ervaringen. Als je die ervaringen niet goed verwerkt, blijft die blokkade in je lichaam en heb je last van negatieve emoties, in dit geval verdriet. De plek in je lichaam waar jij jouw verdriet voelt is de plek waar die blokkade in jouw energie zit. Het is dus belangrijk om die blokkade op te heffen, om zo je verdriet eindelijk te verwerken.

Allereerst vraag ik je te kloppen op specifieke energiepunten op je huid. Vervolgens concentreer je je op de plek waar jij jouw oude verdriet voelt. Dit kan bijvoorbeeld je keel zijn of je borst. De kracht van ons denkvermogen kan namelijk tot indrukwekkende resultaten leiden. Tot slot zeg je enkele woorden en zinnen na die ik baseer op wat jij mij hebt verteld over jouw verdriet maar ook op mijn inzichten als therapeut. Je zult ontdekken dat de sterkte van dat gevoel in je lichaam afneemt en uiteindelijk zelfs een nulpunt bereikt. Daarna zul je het verdriet niet meer kunnen oproepen als je terugdenkt aan die nare gebeurtenis.

Snel resultaat

Met EFT wordt het resultaat zeer snel bereikt. Jouw oud verdriet verwerken, dat is ontstaan rond een specifieke gebeurtenis is mogelijk in één behandeling. Dat klinkt misschien wat vreemd, maar het gaat simpelweg om een energieverstoring en die kun je met deze methodiek oplossen. Kijk ook maar eens bij een paar van deze 188 recensies. Waarom zou je het dan geen kans geven?

Als je een eerste afspraak wilt maken, bel mij dan op 06-83227032. Je kunt ook een bericht sturen met het contactformulier. Ik hoop je binnenkort te verwelkomen in mijn praktijk.

No Cure No Pay!

Mocht ik je toch niet kunnen helpen, wat al moet blijken in de eerste behandeling, dan hoef je ook niets te betalen. En jij bepaalt of het geholpen heeft.