168 Recensies en No Cure – No Pay

Als je nog nooit van EFT hebt gehoord en niet zelf een sessie hebt beleefd, dan zal je moeite hebben om te geloven dat dit een uiterst effectieve methode is om emotionele problemen snel en definitief op te lossen en is de stap naar een behandeling misschien wel te groot.

Om voor jou die drempel wat te verlagen, ben ik in 2015 begonnen de recensies van mijn cliënten te verzamelen, die zij zelf weer op mijn FB pagina hebben gezet. Het zijn er inmiddels 168. Is dat nog niet overtuigend genoeg? Hoeveel meer heb je er dan nog nodig, voor je het zelf eens gaat proberen?

Of heb jij geen haast en mag het nog wel even duren. Ga je liever op een wachtlijst staan bij de reguliere psycholoog of therapeut, om dan maandenlang te moeten wachten totdat je eindelijk kunt beginnen met een praattherapie van een uurtje per week? En dan is het nog steeds twijfelachtig of je daarmee het gewenste resultaat gaat behalen.

Of zijn het de kosten, die je zelf zult moeten opbrengen? Wat is het je dan wél waard om van je problemen verlost te worden? Zou je daar een x bedrag voor over hebben, als je zou weten dat het echt werkt?

No Cure – No Pay. Om die keuze wat makkelijker voor je te maken heb ik besloten om over te gaan op No Cure – No Pay, maar alleen als je daarvoor naar mijn praktijk komt in Almelo of Zwolle.
Ik kan je weliswaar geen garantie geven dat een behandeling ook bij jou zal werken, maar vertel je wel dat meer dan 90% van mijn cliënten goed zijn geholpen.

Voor telefonische behandelingen geldt geen No Cure – No Pay. Bij die behandelingen betaal je achteraf.