Zijn vriendin met allerlei klachten

Vriendin met allerlei problemenIk ben de vriendin van Martijn. Een groot gedeelte van zijn verhaal heb ik meegemaakt. De ziekte en het overlijden van mijn schoonmoeder. De geboorte van onze zoon en de klachten van Martijn. Daarbij had ik nog de nodige onverwerkte trauma’s uit mijn jeugd. Ik ben in de voormalige Sovjet-Unie geboren. Ben opgegroeid zonder ouders, bij mijn opa en oma. Opa had zelf trauma’s uit de WO2. Als kind werd ik ook veel gepest. Al vroeg ben ik naar het buitenland vertrokken, met alle problemen van dien. Onzekerheid over mijn familie thuis. Ook ik kreeg klachten: tekenen van depressie. Door mijn huisarts werd ik niet begrepen. Een depressie was volgens hem een modeverschijnsel. Na in het ziekenhuis te zijn beland met wat leek een hersenbloeding, bleek dat ik migraine met tunnelsyndroom had.Op dat moment ben ik bij Martin terecht gekomen. Samen hebben we verschillende klachten opgespoord en weggeklopt. Ik ben veel rustiger geworden en minder gespannen. Ook word ik minder snel boos. Trauma’s uit mijn jeugd kan ik makkelijker een plaats geven. Ik voel me een stuk minder onzeker dan vroeger. EFT heeft mij en mijn gezin heel goed geholpen, daarvoor wil ik Martin erg bedanken.

Marianna

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *