Slijmbeursontsteking rechterheup

SlijmbeursontstekingAl jaren heb ik last van een chronische slijmbeursontsteking in mijn rechterheup.Deze is ontstaan nadat ik mijn linkerheup heb gebroken door een ongeval. Ik heb jaren letterlijk scheef gelopen door kopnecrose. Na het zetten van een nieuwe heup is het probleem in mijn linkerheup verholpen. Rechts loste het probleem zich niet op. Wat ik ook deed, de pijn kwam elke keer terug.Tijdens mijn EFT-opleiding leerde ik Martin kennen als een goede en integere therapeut. Aangezien ik zelf de pijn niet weg kreeg met EFT, werd het tijd om hulp in te roepen. Na een aantal behandelingen van Martin verminderde niet alleen de pijn, maar ook mijn gemoedsrust veranderde. Er kwam meer rust in mijn leven en ik voelde mij weer één met mijzelf worden. Tegenwoordig luister ik beter naar mijn lichaam en volg mijn hart. In hart en nieren ben ik maatschappelijk werker en ik gebruik EFT als een methode naast de vele andere methodes. EFT geeft niet alleen rust, maar maakt ook gelukkig. Dankjewel Martin voor wat je toegevoegd hebt aan mijn leven.

Liefs Ellen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *