Schouder- en nekproblemen

SchouderprobleemIk had last van regelmatig terugkerende schouder- en nekproblemen, en besloot naar Martin te gaan. Tot voor een maand terug had ik nog nooit van EFT gehoord, maar Martin heeft mij daarop geattendeerd, en gelukkig maar! Hij stelde me op mijn gemak, en boezemde me vertrouwen in, voor mij heel belangrijk als ik een behandeling wil ondergaan.
Wat was ik blij verrast door het verbluffend snelle resultaat van de EFT behandeling die Martin mij heeft gegeven. Het is onvoorstelbaar wat er in zo’n korte tijd kan gebeuren en wat er in positieve zin veranderde. Niet alleen was ik fysiek de pijn kwijt, maar ook emotioneel was ik alles wat mij op dat moment belastte, kwijt.
Martin is zeer vakkundig, een goede behandelaar, die ik van harte kan aanbevelen. Hij werkt efficiënt, weet waarmee hij bezig is, maar bovenal voelde ik zijn medemenselijkheid en de passie voor zijn vak.

Martin, dankjewel!Ik kom graag nog eens bij je terug, als dat nodig is.

Beppie Witteveen, ondernemer, Lochem

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *