Teleurgesteld over zijn leven

Ik heb 2 x een EFT sessie ontvangen, beide keren ongeveer 1,5 uur. Beide keren heb ik als moeiteloos en prettig ervaren. Mijn punt was een soort algehele teleurstelling over het leven en daarom ook weinig levenslust. Ook had ik weinig (zelf)vertrouwen.Ik heb pas ter plekke bedacht waar ik mee wilde werken. Van de allereerste (peuter) jaren had ik op dat Levensteleurstellingmoment nog weinig herinneringen, dus maar begonnen met ervaringen als jongetje.
Martin had al enkele persoonlijke zaken genoteerd en samen met deze specifieke info konden we al snel aan de slag. Het kostte geen moeite om boosheid of verdriet te voelen, bij een lichte concentratie op het gebeurde. En meer was niet nodig. Welke emotie ik voelde, waar ik dat voelde, hoe sterk op een schaal van 1-10 en of ik het als spanning of als druk ervoer… Dat waren de vragen toen we waren begonnen. Niet moeilijk en niet vervelend.
Martin zat schuin naast me, pakte m’n hand en begon op de zijkant te kloppen en later ook even zachtjes rond de oogkassen. Terwijl dit gebeurde, bleef ik met mijn aandacht bij het gevoel over die jeugdervaring (borstgebied, later verschuivend naar de buik).
En ik deed meer. Namelijk actief herhalen wat Martin zei.. … terwijl Martin klopte, vertelde hij het gebeurde, mijn ervaring erover destijds en hoe ik het al die tijd bij me had gedragen (zo ongeveer) in een rap tempo. Het was aan mij om alles letterlijk (en rap) na te zeggen. (Nu begrijp ik dat de ratio er om die reden niet mee op de loop ging.) Vervolgens zuchtte ik een keer, dronk een slok water en voelde na. Als de gevoelsherinnering deels nog bestond, begon Martin fris opnieuw. Bij iedere verwerkte ervaring werd het wel even herhaald. Want ik wilde het eerlijk spelen en er echt van af zijn. En dat lukte..!
Na de eerste keer liep ik buiten met een eigenaardig vrij gevoel. En na de tweede keer was ik heel rustig, in mezelf aanwezig. Ik schat dat er een 6-tal ervaringen zijn “opgelost” in die twee keer.
Al tijdens de 3e sessie (het was enkel een “napraatsessie”, maar dan op een ongewoon hoog niveau, omdat ik heel veel gedachteflitsen had opgeschreven, maar geen orde of prioriteit had aangebracht…) voelde ik m’n levenskracht en de drang om te doen als nooit tevoren! En sindsdien loopt alles ineens als een trein. Zo wonderlijk! Ik ben lekker mezelf en ik ga weer heerlijk contacten aan, zelfbewust. De angels en kiemen van 50 jaar oude blokkades zijn deze wereld uit.

Bovenstaande schreef ik ca. 1 maand na de laatste sessie. Ik ben geen moment meer bezig met het verleden (of zorgen over morgen) en mijn dagen tellen een aantal prettige uren langer, nu.
En wel het allerbelangrijkste: Ik ben tot alles in staat, ook letterlijk!Dank je wel!!! Het was op alle fronten grote klasse en zeer professioneel.

Wim Rensen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *