Problemen met pianospelen

Problemen met pianospelenOp een herfstwandeling in 2011 in de omgeving van Lochem vertelde Martin mij over de mogelijkheden van EFT en toonde hij duidelijk zijn enthousiasme voor deze technieken en de mogelijkheden tot genezing. Dit leek mij zeer de moeite waard aangezien ik geïnteresseerd ben in alternatieve geneeswijzen en geloof in een holistische visie op lichaam en geest. Het toeval wilde dat ik al maandenlang last had van mijn linkerhand als gevolg van te veel en mogelijk te geforceerd oefenen aan de piano. Mijn hand voelde afwisselend stijf, tintelend, soms gevoelloos, maar vooral sterk belemmerend bij het pianospelen.Onder het motto baat het niet dan schaadt het niet stelde Martin mij voor een EFT-behandeling te geven. Vrij snel kon ik merken dat de tintelingen en het stijve gevoel minder werden, maar nog niet geheel verdwenen waren. Voor mij was het al een groot verschil. De dagen daarna verdwenen de hinderlijke sensaties volledig en functioneerde mijn hand weer als vanouds. Door het achterliggende verhaal van een geblokkeerd energiesysteem ben ik anders naar mijn vingers gaan kijken en ontdekte ik dat ik de neiging had sterk met negatieve emoties te reageren als ik fouten maakte of dat ik stress creëerde bij moeilijke passages. Door hier meer bewust van te worden en mijn vingers meer als levende entiteiten te beschouwen heb ik verder geen last meer gekregen en is het pianospelen voor die vingers ‘vreugdevol’ geworden. Als bijkomend resultaat heb ik zelf de opleiding bij NOVET gevolgd en ben ik van plan meer met EFT in de toekomst te gaan doen.

Frans Ramakers – Breda

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *