Politieman met PTSS

Een politieman met een post traumatische stressstoornis (PTSS). 

Politieman met PTSSEen man met hoofdpijn meldde zich in mijn praktijk, een hoofdpijn waar hij al meer dan 10 jaar lang, praktisch elke dag, last van had.
Hij vertelde dat hij veel traumatische ervaringen in zijn beroepsleven had meegemaakt, waardoor hij ernstig uit balans was geraakt en hij uiteindelijk de diagnose PTSS had gekregen.

Hij ging in op mijn aanbod om hem zo goed mogelijk af te helpen van alle trauma’s die ervoor gezorgd hebben dat zich bij hem deze PTSS heeft ontwikkeld.
Na een aantal behandelingen schreef hij het volgende op de Facebookpagina van www.hulpvoorhulpverleners.nl.

Collega’s in nood. Lees dit even.
Heb nu 5 behandelingen EFT gehad bij Martin de Witte in Lochem en voel me veel beter dan met alle andere behandelingen zoals KEP, EMDR etc.
Martin is een oud defensie officier en begrijpt mij dus helemaal en dat scheelt een heel stuk dat je op een lijn zit met je behandelaar.Mijn trauma’s verdwijnen, gelukkig en heb al in geen 4 weken een “nachtmerrie” gehad. En voel me veel rustiger. Mijn hoofdpijn is nog niet over, maar wordt aan gewerkt.Deze behandeling werkt bij mij geweldig. En alle behandelingen worden vergoed, gedeeltelijk door CZ PZP en de rest door het korps, dus een financiële drempel is er niet.
Ik ben er heel erg blij mee.
Lees het eens door en wil je er meer over weten, mag je mij altijd bellenVriendelijke groeten
Hans ten Berge
Aljairo@gmail.com

Noot:
Met ‘Lees het eens door…’ bedoelt hij de informatie op www.eft4ptss.nl.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *