Jongetje met fobie voor dieren

Angst voor dierenOnze zoon van drie jaar is vanaf heel jong erg bang voor alle dieren, hij raakt totaal in paniek wanneer een dier naar hem kijkt of naar hem toe komt. Iedere keer probeer je je kind te sussen en uit te leggen dat een dier mensen niet zomaar aanvalt of opeet, uiteindelijk leidde dit niet tot het gewenste resultaat. Onze zoon bleef bang.Martin heeft door zijn therapie onze zoon op zijn gemak weten te stellen en in zijn tempo laten wennen aan in dit geval een konijn. Het konijn mocht steeds een klein stukje dichterbij komen, ondertussen “klopte” Martin op bepaalde plekken op het lichaam. Na ongeveer een half uur mocht het konijntje van 7 meter afstand, naast onze zoon komen en heeft hij voor het eerst een konijn geaaid……

Paula Hagen, Deventer

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *