Carpaal tunnelsyndroom

Carpaal tunnelsyndroomDe pijn en stijfheid voelde ze niet meer. Ze heeft haar afspraak voor een operatie afgezegd.

Ik was enorm verbluft over het effect van zo’n korte behandeling en ik was erg benieuwd hoe het zich de dagen erna zou ontwikkelen. En ik kan je zeggen ik ben erg enthousiast. De pijn is zo goed als weg en ook weggebleven! De stijfheid in mijn wijs- en middelvinger was de eerste dagen praktisch weg (½-1), maar na een paar dagen kwamen de doof- en stijfheid weer in volle hevigheid opzetten, gelukkig doofde dit ook weer redelijk uit (2). De stijfheid in mijn duim zit er nog wel maar is minder heftig (3-4). Blijkbaar is er toch nog wat meer nodig. Hoe dan ook ik ben zo enthousiast over EFT dat ik van plan ben dit zelf te gaan leren om het verder op mezelf te kunnen toepassen.

Dus dank je wel hiervoor!

Marjan.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *