Ondernemer met hartproblemen

Ondernemer met hartproblemenIk ben ondernemer en sta midden in het leven. Het is een druk bestaan, kinderen, zaak, externe functies. Net als ieder ander loopt het leven niet altijd zoals gehoopt en heb ook ik nare ervaringen in het verleden opgedaan. Ik merkte dat ik daar steeds meer last van kreeg. Dat uitte zich eerst in slaapproblemen, later in hartritmestoornissen.,Vooral dat laatste is voldoende om je zorgen te maken. Terwijl de reguliere geneeskunde erg hard zijn best deed mij ervan te overtuigen dat dit allemaal geen kwaad kon, dat het “erbij hoorde”, voelde dat voor mij anders.Ik ben niet het type mens wat zweert bij alternatieve geneeswijzen. Sterker nog, vaak vind ik ze zweverig en vaak vind ik de genoemde resultaten vaag. Ik ben meer van het pragmatische, van het “see-ing it, is believing it”. Mijn eerste kennismaking met Martin was op een ondernemersbijeenkomst. Mijn eerste reactie was ook de methode van Martin de Witte te scharen onder de alternatieve geneeswijzen, die zweverig over komen. Echter hoorde ik op deze wekelijkse bijeenkomst steeds vaker andere ondernemers hun positieve ervaringen delen. Mijn interesse werd gewekt.

Na een goed gesprek met Martin heb ik besloten de sprong te wagen. Wie niet waagt wie niet wint, je bent ondernemer of niet. Binnen een kwartier had Martin eruit vanwaar het probleem kwam, binnen 2 uur was het probleem weg. Een emotie waar ik op dat moment 10 jaar mee rondgelopen heb, bewust of onbewust, was ineens weg. Met als gevolg, beter slapen en een veel betere handeling van de drukte. En ik ben overtuigd. En het is deze overtuiging dat Martin de Witte anderen kan helpen, waarom ik op deze manier als ambassadeur wil dienen.

Mark van Dam

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *