Hoogtevrees

HoogtevreesMartin heeft mij in 15 minuten bevrijd van mijn hoogtevrees, waarvan ik zover ik weet mijn hele leven al “last” heb. Uitstapjes naar pretparken, stedentrips, bergwandelingen, allemaal erg leuk, totdat ik de hoogte in moet. Het gevoel van angst wint het van het plezier en zo heb ik al heel wat tijd aan de zijlijn staan toekijken (niet leuk wanneer je met je vriendin naar Parijs gaat, de stad van de liefde en de Eiffeltoren wil bezoeken bijvoorbeeld).

Inmiddels ben ik vader en zal het niet lang duren voordat ik met mijn kinderen ook weer naar pretparken zal gaan. De gedachte dat “papa” aan de zijlijn moet toekijken heeft mij er toe doen besluiten om dit probleem aan te pakken.Met Martin werkelijk 1 zeer bijzondere sessie meegemaakt en na 5 minuten stond ik al op ongeveer 4 meter hoogte! En het belangrijkste: geen enkel probleem of angstgevoel. Ik heb onlangs de proef op de som genomen en ben weer een ladder opgeklommen. Om de bladeren uit de dakgoot te halen. Toch een meter of 6 hoog, op een wiebelige ladder. Ging perfect! En dat terwijl de sessie inmiddels 2 maanden geleden is en Martin niet in de buurt was.

Ik kan het iedereen aanraden. Stel jezelf wel open voor zijn manier/aanpak. Ik kan mij goed voorstellen dat je in eerste instantie niet gelooft dat het helpt. Het zal misschien ook niet bij iedereen werken/aanslaan, maar wanneer je echt wil, weet ik zeker dat Martin kan helpen. Ik ga in ieder geval binnenkort naar een pretpark. Lekker in de hoge achtbaan…

Twan

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *