Tennisarm

TennisarmEen Slowaakse militaire collega was geopereerd aan zijn tennisarm. De spieren in zijn onderarm waren dusdanig opgerekt dat die moesten worden ingekort. Voor de operatie voelde hij pijn op niveau 10, na de operatie op niveau 9 en na een aantal maanden met revalidatie had hij nog steeds last op niveau 7. “Het is net alsof ik een pak melk continu meedraag op mijn elleboog”, zei hij.Na een EFT-behandeling van 20 minuten was de pijn gezakt naar niveau 1. ‘s Avonds was die verder gezakt naar 0.

We zijn nu vier jaar verder en de pijn is nog steeds weg.

Als iemand hierover meer wil weten, mag die hem een mailtje sturen naar peter.vacha@gmail.com.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *