Jongeman met MS

Multiple ScleroseJongeman met Multiple Sclerose (MS).
In maart 2010 kreeg ik de diagnose MS van de neuroloog. Via verschillende therapieën, waaronder EFT, ben ik uit het medische circuit gekomen.De diagnose MS was een wake-up call van mijn lichaam van: “Wouter, er is een hoop gebeurd in je leven. Nu is het moment gekomen om je trauma’s te gaan verwerken.” EFT heeft mij losgemaakt van veel trauma’s. Een voorbeeld hiervan is toen ik in VWO 5 zat wist ik precies wat ik wilde. Pedagogiek met afstudeerrichting Sport, Beleid en Bewegen. En mijn vrije deel invullen met vakken van Bewegingswetenschappen. Halverwege mijn propedeusejaar kreeg ik het bericht dat die studierichting was afgeschaft en ik niet meer kon doen wat ik wilde. Mijn wereld stortte in: “Wat nu, datgene waar ik zolang naar toe had geleefd kon niet meer”.Dankzij EFT heb ik deze pijn verwerkt en kan ik er nu zonder emoties aan denken en over praten. Een kleine 2 maanden geleden (begin juni) ben ik ontslagen door mijn revalidatiearts, omdat ik zoveel progressie had geboekt. Tenslotte is het uiteindelijk helemaal goed gekomen: ik heb Bestuurskunde gestudeerd met als afstudeerrichting De Sportvrijwilliger. En bij mijn werk is er de ruimte om cursussen gericht op Bewegingswetenschappen te volgen.

Martin, dank je wel, ik heb je als persoon als zeer prettig ervaren. Tijdens de sessies kon ik al mijn leed bij je kwijt. Je nam me serieus, liet me in mijn waarde en wist een goede vertaalslag te maken naar onze behandelingen.

Wouter Kreeft – Ellecom

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *